Halloween – even lekker griezelen...

Zodra het nepbloed vloeit en de spinnenwebben hangen, is het de hoogste tijd voor een culinaire shock. Wij laten je zien hoe eenvoudig het is om heerlijke snacks te serveren aan kleine hongerige monsters.

Zo eenvoudig – zo lekker. Pel een paar bananen, snij ze doormidden en steek er een houten stokje door. Leg ze 45 minuten in het vriesvak en dompel ze in gesmolten chocolade. Laat je fantasie de vrije loop en versier ze met suikerogen, letter-pretzels en noten. Onze tip: Maak kleine spoken met witte chocolade en kokosschaafsel.

 

© foxyxof - Fotolia.com

Doodgeprikt….Dramatische fruitscènes geven de tafel het decor van een griezelfilm.

 

© san_ta - Fotolia.com

Zit er een spook in de muffin? Met poedersuiker en suikeroogjes maak je van deze taartjes een echte blikvanger...

 

© GreenArt - Fotolia.com

Deze monsters zien er niet alleen heerlijk uit...

Een stuk appel, pindakaas, cashewnootjes of pinda’s, marshmallows en chocolade zijn de simpele ingrediënten van deze griezelmonden...

 

Wij gooien niets weg – van het fruit maken we spiesjes, van de schil maken we een griezellantaarn…Bekijk de video maar eens...